Nieuws

De lékkerste oliebollen bekroond met goud!

Ze hebben het weer voor elkaar. De banketbakkers van Bakker Gerard is het gelukt om een nagenoeg perfecte oliebol te bakken. Op zich geen nieuws, maar wel toen het NBC (Nederlands Bakkerij Centrum) het keuringsrapport presenteerde. Zo bleek tijdens de Productbeoordeling banket dat de bakker uit Hoofddorp met een totaalscore van 8,71 genoeg punten binnen haalde om de oliebollen te kunnen bekronen met goud! “Ik ben zeer tevreden over dit resultaat. Wij twijfelen niet over onze oliebollen, maar als een onafhankelijk bedrijf met dit resultaat komt geeft dat een echte kick. Dat smaakt naar meer!” En zo blijkt, de bakker vertelde verheugd dat er binnenkort weer een keuringsrapport van een andere partij op de mat zal vallen.
Bekijk hier het rapport


Bakker Gerard winnaar in Ondernemersprijs Haarlemmermeer 2013

“Met trots kan ik zeggen dat ik de ondernemersprijs van de Gemeente Haarlemmermeer gewonnen heb!” Meldde Bakker Gerard vrijdagavond 13 december via Facebook. Inmiddels stromen de eerste felicitaties al binnen. Feliciteer zelf ook Bakker Gerard met deze geweldige prestatie door een bericht achter te laten via Facebook, of via de e-mail. Uiteraard kunt u hem in zijn winkel aan de Hoofdweg in Hoofddorp, persoonlijk komen feliciteren.

Lees nieuwsbericht Haarlems dagblad

Eerder gerelateerd nieuws

Op vrijdag 13 december wordt voor de zevende keer de Ondernemersprijs van de gemeente Haarlemmermeer uitgereikt. De ondernemersprijzen zijn te winnen in twee categorieën. De drie genomineerden die definitief doorgaan naar de grande finale van dit jaar zijn, in de categorie 0 tot 5 medewerkers: JJ:GC Reclamebureau (Nieuw-Vennep), BSS Events (Hoofddorp), Bakker Gerard (Hoofddorp). In de categorie meer dan vijf medewerkers zijn de genomineerden: Bits Group (Hoofddorp), CTS Group (Nieuw-Vennep) en Logo´s & Letters (Nieuw-Vennep).

Dat heeft de jury bekendgemaakt. De juryleden van dit jaar zijn: Adam Elzakalai (wethouder Economie, Sport en Cultuur gemeente Haarlemmermeer, tevens juryvoorzitter), Ard van Berkel (Manager Zakelijke Relaties Rabobank Regio Schiphol, Camiel Lokkerbol (partner JAN© Accountants & Belastingadviseurs), Anton van den Hoed (directeur AM Groep), Dick Hulsebosch (senior beleidsadviseur Kamer van Koophandel), Brigitte van der Erve (directeur Van der Erve Personeelsadvies) en Arthur van Dijk (voorzitter Transport en Logistiek Nederland).

De jury is druk in de weer geweest om de vele aanmeldingen te beoordelen. Aan de hand van een quick-scan werden de Haarlemmermeerse bedrijven, die zich aanmelden voor deze prestigieuze ondernemersprijs, beoordeeld vanuit diverse invalshoeken, zoals strategie/visie, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen.

De organisatie van het KerstGala is achter de schermen al maandenlang bezig om het evenement in goede banen te leiden. Initiatiefnemers van deze Ondernemersprijs voor de gemeente Haarlemmermeer & Schiphol zijn: de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Regio Schiphol, JAN© Accountants & Belastingadviseurs, Steigenberger Airport hotel en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.