Adres Hoofdweg 730a, 2132BV Hoofddorp

Openingstijden Ma - Vr : 06:00 - 17:00 | Za : 06:00 - 16:00 Contact T : 023 56 166 05 | E : info@bakkergerard.nl

Broodjes bestellen

Bakker Gerard biedt de helpende hand tijdens de pandemie.

In deze voor iedereen moeilijke tijd, heeft Bakker Gerard iets bedacht om u op de werkvloer te helpen met de lunch van uw werknemers. In plaats van dat uw personeel in een drukke kantine broodjes moet uitzoeken en klaarmaken, kan dit veel veiliger. Via het bestelsysteem van Bakker Gerard kan elk persoon individueel kant-en-klaar versgebakken belegde broodjes, salades, wraps  en bijvoorbeeld drankjes bestellen. Dit kan vanaf elke plek waar u toegang heeft tot het internet. De bakker zorgt ervoor dat de broodjes veilig per stuk verpakt op naam worden en op een bepaalde tijd worden geleverd, zodat de lunch veilig op 1,5 meter op bijvoorbeeld een eigen werkplek opgegeten kunnen worden.

Ook is het mogelijk binnen het bedrijf een “beheerder” aan te stellen welke zicht heeft op alle bestellingen. Het voordeel hiervan is dat deze beheerder de mogelijkheid heeft om te zien wie wat besteld heeft. Dit is vooral makkelijk als bijvoorbeeld de werkgever de bestellingen achteraf wil declareren bij zijn werknemers en eventueel van het salaris wil inhouden. Zo wordt ook dit proces veiliger in deze Coronatijd. Ook kan deze beheerder bij de bakker aangeven welke keuzes het personeel heeft. Een voorbeeld kan zijn om niet de keuze van de luxere broodjes te geven of dat de werknemers geen drankjes kunnen bestellen. Kortom, het bestelsysteem geeft veel mogelijkheden. Uiteraard kunnen ook de betalingen via dit systeem gedaan worden. Heeft u andere wensen, dan kunt u altijd contact met Bakker Gerard opnemen om te kijken of er hiervoor mogelijkheden zijn.

Contact opnemen is ook belangrijk om gebruik te kunnen maken van het systeem. In verband met privacy is het namelijk nodig om inlogcodes te gebruiken. Deze verstrekt Bakker Gerard.

Om het u nog makkelijker te maken biedt Bakker Gerard nu ook een instructiefilmpje aan waaruit blijkt hoe simpel het proces van uitkiezen en bestellen is. U kiest, bestelt en kan dan veilig heerlijk eten!
Bel: 023-5616605 voor info of inlogcodes.

Website gemaakt door MKBWebconcept